Mindig legyen otthon jó alkalmi öltözetünk!

Nagyon fontos a megjelenés – és ez tényleg így is van. Amikor el kellene mennünk egy ünnepi estre, vagy egy diplomaosztóra, a megjelenésen bizony nem tudunk spórolni. Ha nem a legnagyobb igényességet tükrözi vissza az öltözetünk, ne számítsunk arra, hogy mások tisztelni fognak minket.

Az öltöny szabása nagyon fontos

Az öltöny szabása nem megfelelő – sokszor ez jelenti az igazán nagy problémát. Mindig olyan színt érdemes választani, ami passzol a hajszínünkhöz, hiszen egy fekete hajú embernek nem áll jól egy szürke öltöny.

Legyen jó nyakkendőnk is

A nyakkendő felkötése nagyon fontos. Mi a preferált színünk? Fekete, piros, vagy kék? Ezek, valamint ezek kombinációi a leggyakoribbak a kereskedelemben. Vannak pöttyözött és csíkozott mintázatú termékek is egyaránt.

A táska legyen stílusos

A táska mindig legyen stílusos. Legyen jó a szegélyezése, varrása, színe, és nem utolsósorban a bélése. Női táskák esetén kiemelten fontos, hogy az stílusban is különleges legyen. A leggyakoribb márkák a Karen és Nobo idehaza.

Használjunk jó alkalmi cipőt

Egy jó ünneplő mindig kellhet. Miért? Alapvetően azért, mert az ünneplő cipők nagy része nem teljesen olyan, amit egy alkalomhoz illő cipőtől várnánk el. Legyen a színe mindig fekete, és nézzen ki úgy, amit egy ünneplő cipőtől elvárhatnánk.

Mindig adjunk a stílusra!

A saját stílusunk és egyéniségünk figyelembevétele szükségünk ahhoz, hogy meg tudjuk találni azokat az öltözeti elemeket, amelyek ahhoz szükségesek, hogy igazán stílusosan tudjunk öltözködni.

 

Hozzászólás

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.